Инсталирање на Microsoft Teams

После најавувањето и активирањето на вашите кориснички сметки потребно е да се инсталира Microsoft Teams. За инсталирање кликнете на следниот линк: https://www.microsoft.com/en/microsoft-365/microsoft-teams/download-app Користете го следното упатство кое ќе ве води … Read More

Нашето училиште дел од Еразмус

Нашето училиште е дел од Еразмус KA203 проектот “Upgrade yourself with Learner Centered Approach” и добри грант за реализирање на активностите. Проектот ќе се реализира во следните 3 години.  

Литературен конкурс

Повик за ученички литературен конкурс Почитувани, Ве информираме дека Фондацијата Никола Кљусев  со поддршка од министерството за култура и оваа година го спроведува проектот Творам за Македонија, во кој директни … Read More

Нов веб сајт

Започнува со работа новиот веб сајт на училиштето на кој од денес па натаму ќе ве известуваме за сите наши активности. Стариот веб сајт и понатаму ќе постои, но нема … Read More