Учество во TED Global Collaborations

Во рамките на TED Global Collaborations, глобални иницијативи за соработка помеѓу наставници и ученици, наставничката по англиски јазик Марија Стојкова, започна соработка со наставничката Џенифер Грука од Основното училиште „Џон … Read More