Регионален натпревар по биологија

На 29.03.2024 се одржа регионалниот натпревар по Биологија и учениците од седмо и деветто одделение ги постигнаа следниве резултати:

7 одделение ментор:Наталија Котевска

Ана Николова – II награда(пласман на државен натпревар)

Мила Мојсова – II награда(пласман на државен натпревар)

Марија Јанчева – III награда 9 одделение

ментор:Магдалена Ристова

Невенка Андова – III награда

Браво и честитки за нивните извонредни постигнувања и многу успех на државниот натпревар.