Регионален натпревар “Olympiades 2024”

Денес, во просториите на СОУ “Св.Кирил и Методиј”- Неготино, се одржа Регионалниот натпревар “Olympiades 2024”, за осмо и деветто одделение. Нашите ученици како и секогаш НАЈДОБРИ! Осмо одделение: 🥇Илија Богоев – прво место, ментор Трајанка Апостолова, 🥈Марко Ташев, второ место, ментор Александра Балкански, 🥉Андон Крстев, трето место, ментор Трајанка Апостолова Деветто одделение: 🥇Невенка Андова – прво место, ментор Александра Балкански