Резултати од регионалниот натпревар по англиски јазик

На регионалниот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ -МК кој се одржа на 08.04.2023 година во СОУ „Добри Даскалов“ во Кавадарци, нашата ученичка Екатерина Хаџиска од 9 одделение го освои второто место и се пласира на државниот натпревар кој ќе се одржи во мај. Честитки за Екатерина и ѝ  посакуваме многу успех на државниот натпревар.