Заедничко гледање на натпревар од Светското првенство од фудбал

По повод Светското првенство во фудбал кој се одржува во Катар, вчера во нашето училиште се реализираше заедничко дружење и гледање на натпреварот Хрватска – Белгија. Натпреварот се следеше во спортската сала со проектор.  На настанот присуствуваа околу 70 ученици од 6-9 одделение кои со своите наставници заеднички навиваа.