Резултати од Државниот натпревар по природни науки

Денес на Државниот натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ кој се одржа на Природно – математичкиот факултет во Скопје – Марија Зазова ученик од четврто одделение под ментор

ство на наставник Јасмина Анѓелкова ја освои високата 2 награда.

И честитаме на ученичката и и посакуваме уште многу успеси во иднина.