Резултати од регионалниот натпревар по хемија

На 06.05.2022 во СОУ “Кочо Рацин” – Велес се одржа регионалниот натпревар по хемија за основно образование организиран од СХТМ.

Честитки за постигнатите резултати на нашите ученици и многу успех на државниот натпревар.

9 одд.

1.Христина Ангелова-втора награда(пласман на државен)

2.Тамара Стојанова- втора награда

3.Симона Мојсова-трета награда

4.Ивана Тимова- трета награда

 

8 одд.

1.Марија Атанасова- трета награда

2.Цветанка Петровска- трета награда

3.Марија Боцева- пофалница

Ментор: Велика Маркова