Нашите фудбалери прво место на општинскиот натпревар во футсал

Денес во Неготино се одигра општински натпревар во футсал кој учество земаа екипите од основните училишта :
ООУ ,,Страшо Пинџур” од Неготино ,
ООУ ,,Гоце Делчев” од Неготино и
ООУ ,, Димката Ангелов Габерот” од Демир Капија .
Првото место го освои екипата на нашето училиште кои продолжуваа понатаму.