Соопштение за празникот Рамазан Бајрам

Им се соопштува на сите ученици дека утре 13.05.2021 година (четврток) е неработен ден бидејќи се празнува државниот празник Рамазан Бајрам.

Директорот на сите ученици од муслиманска вероисповед им го честита празникот!