Регионален натпревар по биологија

На 29.03.2024 се одржа регионалниот натпревар по Биологија и учениците од седмо и деветто одделение ги постигнаа следниве резултати: 7 одделение ментор:Наталија Котевска Ана Николова – II награда(пласман на државен … Read More

Успешно учество и претставување на   ученичката  Ана Николова на манифестацијата ” Првите Прличеви беседи” во Охрид

 По повод 25 Март, кога Григор Прличев во 1860 година добива лаворов венец и награда за поемата  “Сердарот” како победник на конкурсот во Атина, беше распишан литературен конкурс на тема: … Read More

Државно првенство во борење

На 29.03.2024 нашиот ученик Зоран Филипов се закити со бронзен медал на училишното државно првенство во борење. Под менторство на наст. Виктор Ристов  

Државен натпревар по француски јазик

Денес, во просториите на Филолошки факултет во Скопје се одржа Државниот натпревар по француски јазик за VIII и IX одд.,”Olympiades 2024″. На натпреварот учениците ги постигнаа следните резултати: Осмо одделение: … Read More

Регионален натпревар “Olympiades 2024”

Денес, во просториите на СОУ “Св.Кирил и Методиј”- Неготино, се одржа Регионалниот натпревар “Olympiades 2024”, за осмо и деветто одделение. Нашите ученици како и секогаш НАЈДОБРИ! Осмо одделение: Илија Богоев … Read More

Резултати од општинскиот натпревар по природни науки

На 23.02.2024 година се одржа Oпштинскиот натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ – ООУ,,Страшо Пинџур,,-Неготино.Сите ученици постигнаа солидни резултати и се стекнаа со право за учество на регионалниот натпревар.Им посакувам многу успех … Read More

Резултати од општинскиот натпревар по биологија

На 16.02.2024 година се одржаа општинскиот натпревар по БИОЛОГИЈА – ООУ,,Страшо Пинџур,,-Неготино.Сите ученици постигнаа солидни резултати и се стекнаа со право за учество на регионалниот натпревар.Им посакуваме многу успех и … Read More