Новогодишна честитка од учениците

Ученици од 7 и 8 одделение под водство на наставничките Ѓорѓина Димова и Трајанка Апостолова подготвија видео во кое споделуваат се што научија оваа година и на сите им посакуваат … Read More

Препораки за онлајн настава

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА   Општи одредби Препораките се однесуваат на сите јавни основни и средни училишта и се во насока … Read More

Почеток на учебната година

Почитувани родители, драги ученици. Учебната година започнува утре на     01.10.2020 за некои од вас во училниците, но за голем дел од вас онлајн. Утре, на 1 октомври ќе се започне … Read More

Инсталирање на Microsoft Teams

После најавувањето и активирањето на вашите кориснички сметки потребно е да се инсталира Microsoft Teams. За инсталирање кликнете на следниот линк: https://www.microsoft.com/en/microsoft-365/microsoft-teams/download-app Користете го следното упатство кое ќе ве води … Read More

Нашето училиште дел од Еразмус

Нашето училиште е дел од Еразмус KA203 проектот “Upgrade yourself with Learner Centered Approach” и добри грант за реализирање на активностите. Проектот ќе се реализира во следните 3 години.