Летен франкофонскин камп 2024 Охрид

Со францускиот јазик до нови доживувања, нови искуства и нови пријателства. Во периодот од 24 јуни до 02 јули, нашата ученичка Маја Арсова, од седмо одделение учествуваше на Летниот франкофонски камп 2024 во Охрид, како резултат на постигнатите резултати на натпреварите по француски јазик.