Резултати од општинскиот натпревар по биологија

На 16.02.2024 година се одржаа општинскиот натпревар по БИОЛОГИЈА – ООУ,,Страшо Пинџур,,-Неготино.Сите ученици постигнаа солидни резултати и се стекнаа со право за учество на регионалниот натпревар.Им посакуваме многу успех и среќа.

Биологија VII одделение – ментор:Наталија Котевска
1.Ана Николова III награда
2.Марија Јанчева III награда
3.Мила Мојсова пофалница
Биологија IX одделение – ментор:Магдалена Ристова
1.Невенка Андова II награда