Наставничката Марина Станиславова – Просветен работник на годината

Ни претставува чест и особено задоволство што нашата колешка Марина Станиславова на овој голем и значаен ден 5 Октомври – Светскиот ден на учителот доби значајно признание од Сојузот на просветни работници и плакета од министерот за образование и наука  Јетон Шаќири за Просветен работник на годината.