Наши наставници на 40 работилница на Future Classroom Lab во Брисел

Двајца наставници: Ѓорѓина Димова и Зоран Симоновски учествуваа на 40 работилница на Future Classroom Lab која се одржа на 16 и 17 јуни во Брисел. На работилницата наставниците заедно со уште 40 наставници од Европа се запознаа со новите проекти на Scientix и можностите за подобрување на СТЕМ образованието. Во рамки на работилницата на наставниците победници им беа доделени и наградите од Stem Discovery Campaign 2023.

 

One thought on “Наши наставници на 40 работилница на Future Classroom Lab во Брисел

Comments are closed.