Резултати од државниот натпревар по физика

Од одржаниот државен натпревар по физика на ПМФ Скопје нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

Христијан Стојанов 8 одд – Прва награда

Давид Петров 9 одд – успешно учество Честитки и желби за понатамошни успеси

 

 

One thought on “Резултати од државниот натпревар по физика

Comments are closed.