Резултати од државниот натпревар по природни науки

На 10.06.2023г, на ПМФ во Скопје се одржа државниот натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ. Нашите ученици ги постигнаа следниве резултати:

Им честитаме на учениците и менторите за постигнатиот успех.

One thought on “Резултати од државниот натпревар по природни науки

Comments are closed.