Првенец на генерацијата и пофалени ученици

Наставничкиот совет при ООУ  „Страшо Пинџур“ донесе одлука за Првенец на генерацијата да биде прогласена ученичката Екатерина Хаџиска  9в  додека следните ученици се пофалени за постигнатиот успех.

Цветанка Петровска 9а

Давид Петров 9а

Јулијана Ѓорѓиева 9а

Марија Атанасова 9б

Марија Боцева 9б

Ристе Димов 9в

Лилјана Лазова 9в

Андреа Зорзиќ 9в

Им честитаме на учениците и им посакуваме поголеми успеси во иднина.

 

 

One thought on “Првенец на генерацијата и пофалени ученици

  1. Hello! I simply would like to offer you a huge thumbs up for the great information you have right here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

Comments are closed.