Државен натпревар по биологија

На државниот натпревар по биологија што се одржа на 20 мај ученичката Цветанка Петровска од 9а одделение го освои 3 награда. Ментор: Магдалена Ристовска. Им честитаме!

One thought on “Државен натпревар по биологија

Comments are closed.