Регионален натпревар по природни науки

На 10.04.2023 година се одржа регионалниот натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ –ООУ,,Страшо Пинџур,,-Неготино.На сите ученици им честитаме за одличните резултати, а на учениците кои се пласираа на државниот натпревар им посакуваме многу среќа и успех.