Новогодишен концерт 2022

На 30.12.2022 во Домот на културата се одржа традиционалниот Новогодишен концерт. Оваа година на концертот учествуваа сите ученици од 2 -5 одделение како и училишниот хор и училишниот бенд.

Во продолжение погледнете ја снимката од концертот.