Изработка на новогодишни честитки

Учениците од 6 одделение заедно со наставничката по англиски јазик Марија Стојкова изработија новогодишни честитки. Истите ќе им бидат испратени на нивните другарчиња од Základná škola Dončova 4, од Ружомберок, Словачка – училиште кое е наш партнер во Еразмус проектот  “Upgrade With LCA”.