Зонски натпревар во футсал

На  02.12.2022 во спортска сала во Неготино се одигра зонски натпревар во футсал од основни училишта помеѓу екипите :
1. ООУ ,,Страшо Пинџур” Неготино
2. ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов” Кавадарци
3. ООУ ,,Кире Гавриловски-Јане “ Прилеп
Победник од натпреварите е екипата на
ООУ,, Страшо Пинџур”од Неготино