Резултати од Државниот натпревар по хемија

На 27.05.2022 на ПМФ-Институт по хемија се одржа Државниот натпревар по хемија за основно образование организиран од СХТМ .Ученичката Христина Ангелова од 9 одд. освои трета награда под менторство на наставникот Велика Маркова.

Честитки за ученичката и нека продолжи со успесите.