Општински натпревар во одбојка – женски

На 18 ноември се одржа Општинскиот натпревар во одбојка женски на кој учество зема и нашата екипа. Иако не остварија пласман во понатамошните натпреварувања сепак нашите спортистки беа задоволни заради настапот кој е прв поради долгата КОВИД пауза.