Наши наставници на обука во Словачка

Во периодот од 5 -14 јули наши наставници следеа две обуки во Ружомберок, Словачка. Обуките се дел од Еразмус+ проектот „Upgrade With Learner Centered Аpproach” во кој нашето училиште е партнер оваа и следната година. Наставниците Петар Лазов и Ѓорѓина Димова ги следеа обуките “Learn and Lead” како и обука за “Learner Centered Approach”.