С О О П Ш Т Е Н И Е

Се известуваат учениците дека по повод Државниот празник „Св. Кирил и Методиј“- Ден на сесловенските просветители, во понеделник, 24.05.2021 г. настава нема да се одржи.

Директорот на сите ученици им го честита празникот.