Известување

Им се соопштува на учениците дека по повод претстојните празници ВЕЛИГДЕН-ХРИСТОВОТО  ВОСКРЕСЕНИЕ и 1 –ви  МајДенот на трудот, деновите петок (30.04.2021 г.) и понеделник (03.05.2021 г.) се неработни денови, односно настава нема да се одржи.

 

Директорот на  сите ученици,  им ги честита празниците, со желба за добро здравје и успех во учењето.