Соопштение

Се известуваат учениците дека по повод Патрониот празник на училиштето, на 05.03.2021 год (петок) настава нема да се одржи.

Директорот, Сашо Ѓорѓиев, на сите ученици и вработени им го честита Патрониот празник на училиштето.