Трето место на Државниот натпревар по македонски јазик

На Државниот натпревар по македонски јазик кој се одржа на 16.12.2023 во Скопје, нашиот ученик Иван Иванов од 8б одд освои трето место. Ментор: Јасмина Николова.

Честитаме со желби за поголеми успеси следната година.