Известување за учениците

Ве известуваме дека распустот за учениците започнува на 31.12.2020 и ќе трае до 20.01.2021. Второто полугодие започнува на 21.01.2021 (четврток).

Директот им ги честита празниците на учениците, родителите и вработените со желби за добро здравје и среќа.